HTML

2008.01.22. 10:21 rrroka

lagzi helyszín

tegnap nagy előrelépést tettünk: elmentünk helyszínt foglalni.
egy agglomerációs városban lakunk, a helyszín is itt van. egy kellemes kisvendéglő, nagy kerttel, voltunk már ott szülinapi meglepi partin, akkor a közel 50 fő elfért szorosan, és még egy kis tánctér maradt is.
szóval udvariasan érdeklődünk a lehetőségekről és árakról:
- mit ajánlanak? hát a kaja olyan 4500Ft/fő ez egy leves, meg bőségtál, éjfélkor pedig káposzta, vagy pöri, ahogy kéritek. (szeretnénk káposztát éjfélkor, akármilyen 'vidéki' is, szóval: jóóóó!)
- ha 'korláltan' sör-bor-üccsi fogyasztás mellé mi hoznánk a töményeket akkor dugópénz vagy ilyesmi? ilyen még nem volt, de akkor ugy 6500Ft-al lehet számolni. (korrekt!!!)
- süti? hozni szokták, mi adunk pogit meg sósat ha kell. (ez is rendben részemről)
- az udvart igénybe vennénk, mert itt lenne a szertartás, ezzel vmi? részükről rendben. ( részemről is. :) )
- zenebona, hoznánk DJ-t, hm? okés de ha kell van egy stramli-szintisünk... (azt köszi nem... nem hiszem, h a nekünk fontos dalokat el tudná játszani... [zenékről majd későbbi bejegyzés lesz] )
- olyan kicsi ez a tánctér. meg meleg is van nyáron, rohadtul, tök jó lenne sátorban kint ropni. ezt csak úgy megjegyeztük magunk közt, de a srác arca felderült: van egy ilyen sátorszervizes itt a szomszédban, szék, asztal, teríték minden, érdekel? (hogy a viharba ne?! később egyeztetünk vele. hopp elfeljtettem felhívni...)
- ja, tényleg fontos: terembérlet? (furán néz) nincs, benne van az árban... (ó!)
- előleg, részletek ilyesmi? hát gyertek vissza júni elején, nekünk elég az. előleg az nem kell. ( részünkről rendben! :D )

összefoglalva elég tetszetős a dolog. :)

Szólj hozzá!

Címkék: lakodalom gyakorlat helyszín


A bejegyzés trackback címe:

https://321igen.blog.hu/api/trackback/id/tr60306899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása