HTML

2008.04.30. 05:27 rrroka

meghívók forever

készen vannak!
azaz... :D

szóval legalábbis a nyomtatás kész. végül visszakanyarodtunk az eredeti tervemhez, h asztali nyomtatóval toljuk ki őket. Lizard barátnőnk elkészítette ugye a grafikát, Geri barátom küzdött a nyomdával (a pauszpapírral nem boldogultak), majd átméretezte a cuccos, h normál kifutókkal, vágójelekkel és vonalakkal ki lehessen nyomtatni egy mezei cuccoson.
a pausz végül az otthoni tintás tesztek után a mediagraphics színes lézerén lett kinyomtatva, ami pengeéles képet alkotott, csak lestem. ég és föld a tintasugaras meg ez. a gyűrűk csillogása olyan, mintha tényleg csillanna, pedig ott ugye technikailag nincs festék, csak a fehér háttér. a teljes A4es külső ívből 50 db készült.
természetesen sikerült olyan belső ívet választanom, ami egy tonnás, vastag és a lézerprinter megfekszik tőle, így volt még egy köröm Gyuri barátunkhoz, aki a HP támogatásával megoldotta nekünk a 300 grammos papírokra való nyomtatódást. a belső ívek 1/3 A4-t foglalnak el, így 16-18 ívet nyomtattunk.
következő feladatunk - és éljen május elseje, vmint a hosszú hétvége! - a margók lenyisszantása (fotóvágóval, meg karos margóvágóval, szponzored báj zeneakadémia), hajtogatás, lukasztás, szalag befűzés és végül a kedves vendégek számára személyesen elfuvarozni a meghívókat.

Szólj hozzá!

Címkék: meghívó gyakorlat


A bejegyzés trackback címe:

https://321igen.blog.hu/api/trackback/id/tr55448081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása