HTML

2008.02.27. 06:44 rrroka

sátor

jó-jó, nem vmi hamar, de elküldtem két helyre az árajánlatkérést a sátorra. kiváncsian várom van-e szignifikáns különbség két bérlős között.  satorberles.hu és satorberlet.hu - elég rossz két ilyen hasonló domain. aki elsőnek reggelt nem gondolkodott, vagy nem értett hozzá.
telefonon beszéltem az egyik cég hauptführerével, ő is azt mondta,h 10x10 tánctérrel, kényelmesen ülve nem elég 50 emberkének, pláne ha 2030 táncol egyszerre.
a sátorbérléSnél van 10x12 meg 10x15 méretű is, a sátorbérleTnél csak 5 méterenként bővíthető verzió van.
eddigi infók alapján ugy 1000/m2 árra lehet számítani, meg 500-1000/m2 aljzatra, ehhez jön még ha tőlük bérel az ember asztalt, széket, egyéb csicsákat.
most nézegetema  képeket, érdekes, h ugyanazok a képek vannak fent a  két oldalon.
lehet h egy cég a kettő és mégiscsak okosak akik csinálták?
lásd http://satorberlet.hu/tartozekok-dekor-1.htm és http://satorberles.hu/index.php?page=galeria&r=1&id=3 narancssárga székmasnis képe...

Szólj hozzá!

Címkék: lakodalom sátor gyakorlat


A bejegyzés trackback címe:

https://321igen.blog.hu/api/trackback/id/tr30356129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása