HTML

2008.05.13. 05:40 rrroka

dekoráció és csokrok

már alig több mint egy hónap van hátra! :)
visszük mindenkinek a meghívókat, kb a fele vendég kézhez is kapta. a többiek is tudnak róla, csak még nem futottunk össze. nem is olyan egyszerű ám összehozni a 20 találkozót. szerencsére vannak családi bulik májusban dögivel, meg baráti bulik is így összeköthetjük az átadással.
voltunk a DJnél, lebeszélgettük a  dolgokat. a vőfélynek felkért barátunknak kell vele egyeztetni a hangcucc ügyben, mert a DJnek nincs (ezt tudtuk eddig is). meg kell oldani a kihangosítást a szertartás helyén, ami a lagzisátortól pár méterre lesz.
hadrendbe állítjuk a székszoknyákat (a kép csak illusztráció, főleg a szín! :) ), kifundáljuk a többi dekorációt. én vmi minimalistát szeretnék, az ikea támogatásával... ;)
megrendeltem a virágcsokrokat. nem is olyan egyszerű, ha a menyasszony 7 évig volt virágkötő...  kaptam pontos insturkciókat, de némi mozgásteret is hagyott nekem is meg a virágkötő lánynak is. kértünk ilyeneket, és most idézet következik:
"esküvő, 06.21.
  • 1 db csepp alakú menyasszonyi csokor
  • 1 db dobócsokor (lehet kerek)
  • 1 db vőlegény kitűző (ugyanabból a virágból, mint a menyasszonyi csokor leghangsúlyosabb virága)
  • 2 db tanú kitűző (más virágból, mint a vőlegény kitűző, de ugyanolyan színű)
  • 2 darab karszalag (tanúlány éa koszorúslány)
  • 2 db szülő köszöntő (3 max. 5 szálas – attól függ milyen virágokból készül - szép, elegáns csokor, lehet színes)
A ruha ekrü színű, egyszerű "A" vonalas szabással (nincs abroncs!). 178 cm magas, jó húsban vagyok és vörös a hajam.
Ne legyen benne semmikép: kála, liliom, anthurium vagyis nagy, erősen domináló virágok!
Lehet: hagyományos vagy fürtös rózsa, festetlen margaréta vagy gomb krizi, Phalenopsis, liziantus, frézia, alstromélia. Ne legyen nagyon sűrű a virágoktól, legyen a szép zöldektől enyhén laza. Egy vagy két pasztell színből."

Elég konkrét? :)
Ha már eddig is írtam árakat most se maradok el vele: kb. 25ezerből van meg mindez. az ár elég korrektnek tűnik, figyelembe véve, h a illusztrációnak betett csokor képének eredeti fájlneve "54_8kep_ar_25000Ft.jpg" volt... és most nem linkelem be hogy honnan szedtem. és amit beszéltünk az ennél szebb lesz és főleg nem ilyen boglyas. Kocsidísz nálunk ugye nem lesz. Hopp! a vőfélynek még kell egy kitűző! el ne felejtsek szólni. Még egyeztetünk a lányok ruhaszínéről is, hogy a karizéjük menjen hozzá.
Ja: a jó "húsban vagyok" megjegyzéshez hozzáfűzném, h nincs jó húsban, csak arányos nő, nem ilyen modell kinyege.

van még egycsilliárd teendőnk.
hajrázunk.

Szólj hozzá!

Címkék: zene virágok gyakorlat


A bejegyzés trackback címe:

https://321igen.blog.hu/api/trackback/id/tr15465919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása