HTML

2008.06.17. 08:18 rrroka

péntek volt és tizenharmadika

szóval péntek 13 horror.
de a csütörtök 12 sem volt jobb. elmentünk a menyasszonyi ruha "végső" próbájára, mondták kész lesz, szép lesz, csak felhajtást igazít cípőhöz, meg pontosra igazít a varrónő. én addig sétálok egy nagyot. :)
ja, a keddi "végső előtti" próba elmaradt, mert a varrónő műhelyét elmosta a vihar! akkor költözött a hasamba egy vakondok. kapart kicsit.
csütörtök, menyasszony telefonál, h menjek le a boltba előbb, mert a varrónő nem jön át és a boltos srác megy át a ruháért, és nem szeretné egyedül hagyni a feleségét a boltba, nehogy lerabolják. érthető. de miért nem jön át a varrónő? azért, mert szép idő van és nekiállt füvet nyírnia kertben! áááá!  vakond rokizott egyet. de megjön a ruha, én balra el, majd telefonálnak ha mehetek.
jön is a telefon, de nem a várt lelkendező. a vakondokom masszívan ásni kezd. baj van? baj.
visszamegyek, mi a gond? ez a ruha is kisebb lett a kelleténél, pedig le lett mérve! áááá. akkor most...? most mindjárt itt az öreglány, eldobta a fűnyírót, és spurizik át, h mit tehet. neki ugye az lett mondva, h szombaton esküvő. meg is jön, én megint balra el, ők szöszmötölnek, a vakond a hasamba kicsit takarékra kapcsol. jó, péntekre kész a menyasszonyi ruha.
pénteken kozmetológushoz voltunk hivatalosak, megpróbál vmit kezdeni a képemmel, menyasszony addig próbál, elhozza a ruhát.
a kozmetika nem egy férfias dolog, de ezen már túllendültem, tartottam az arcom a gőzbe, háromféle krémet is elviseltem.
telefon arától: nagy baj van. (vakondok turbó fokozatra üresből) mi? elcseszte a varrónő? addig mókolt, míg a ruha felső része teljesen szar lett, buggyos, nem áll jól, maguk a boltosok rázták azonnal a fejüket amint felpróbálta, h ez így nem. nemnemnem. akkor most mi lesz? el a vis major esetre tartogatott méretes szabónőhöz, ő helyre tudja hozni. mentek is próbáltak, méret, rendben.
menyasszony legörbülő szájjal ér a kozmetikushoz, a szépen rendberakott arcom csak kicsit vígasztalja, ahogy engem is, látom, h neki is van vakondja, de igyekszünk megnyugodni, még van egy hét.
szombaton telefon nikétól és dávidtól... azonnal menjen menyasszony sürgősen próbálni. jó, persze, de dolgozik, délután meg a búcsúbulik. nembaj beszorítjuk az időbe, megy. a vakondokok újult erővel fúrták az alagútjukat.
kiderült, h a kettes számú ruha annyira el van már baszva, h visszatértek inkább az egyes számú ruhához, amit ha emlékeztek szintén két számmal kisebbre gyártott le a bélésselyem elfogyása miatt az első őrült varrónő! a szombati történéseket én már nem fogtam fel teljesen, de rendben lesz aszondták. jó. a búcsúbulik forgatagába nem értünk rá aggódni.
ma lesz a próba. délután.
a vakondokok már élezik az ásómancsukat.

Szólj hozzá!

Címkék: pánik ruha nehézségek gyakorlat


A bejegyzés trackback címe:

https://321igen.blog.hu/api/trackback/id/tr74524902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása